Vrijwilligers

Werken in tuin, huis en administratie

Voor al het werk dat in villa en tuin moet gebeuren maakt Eikhold zo veel mogelijk gebruik van vrijwillligers. Eikhold kent dan ook een flink team van vrijwilligers, die allemaal met veel toeweiding en plezier hun werk doen.

Natuurvriendenhuis Eikhold is altijd op zoek naar vrijwilligers. We willen graag in contact komen met mensen voor het onderhouden van de tuin, gastvrouwen/-heren, klussers voor in het huis, administratief medewerkers, begeleiders van studenten etc.

Natuurvriendenhuis Eikhold is een prachtige villa met aanbouw, omgeven door een flink stuk groen aan de rand van de gemeente Heerlen. Op deze unieke plek kunt u een zinvolle bijdrage leveren aan het beheren, schoonhouden en onderhouden van de villa en de tuin. Het Natuurvriendenhuis wordt het hele jaar door bezocht door jong en oud uit de hele wereld en geheel gerund door vrijwilligers.

Via onderstaand formulier kunt u uw interesse kenbaar maken voor een vrijwilligersfunctie op Eikhold. Of uw belangstelling nu uitgaat naar werken in de tuin, klussen in het huis, huishoudelijke werkzaamheden of meer het administratieve werk, geef uw interesse op het formulier aan en wij nodigen u uit om kennis te komen maken en uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Vrijblijvend uiteraard.

groepsfoto_03

Ik heb interesse

in een vrijwilligersfunctie binnen Natuurvriendenhuis Eikhold.

Interesseformulier vrijwilliger
Uw 10-cijferige telefoonnummers, zonder haakjes of streepjes
Interessegebied
U kunt desgewenst meerdere opties kiezen.
Huiswachten ontvangen en ondersteunen de gasten van het huis, boeken reserveringen, verkopen artikelen aan de balie en doen huishoudelijk werk. Er zijn altijd twee huiswachten aanwezig en het werk wordt in principe gedurende een gehele week (van zondag tot zondag) verricht.
Eventuele aanvullende opmerkingen en vragen kunt u hier kwijt.