Vrijwilligers

Vrijwilligers

Werken in tuin, huis en administratie

Voor al het werk dat in villa en tuin moet gebeuren maakt Eikhold zo veel mogelijk gebruik van vrijwillligers. Eikhold kent dan ook een flink team van vrijwilligers, die allemaal met veel toeweiding en plezier hun werk doen.

Natuurvriendenhuis Eikhold is altijd op zoek naar vrijwilligers. We willen graag in contact komen met mensen voor het onderhouden van de tuin, gastvrouwen/-heren, klussers voor in het huis, administratief medewerkers, begeleiders van studenten etc.

Natuurvriendenhuis Eikhold is een prachtige villa met aanbouw, omgeven door een flink stuk groen aan de rand van de gemeente Heerlen. Op deze unieke plek kunt u een zinvolle bijdrage leveren aan het beheren, schoonhouden en onderhouden van de villa en de tuin. Het Natuurvriendenhuis wordt het hele jaar door bezocht door jong en oud uit de hele wereld en geheel gerund door vrijwilligers.

Via onderstaand formulier kunt u uw interesse kenbaar maken voor een vrijwilligersfunctie op Eikhold. Of uw belangstelling nu uitgaat naar werken in de tuin, klussen in het huis, huishoudelijke werkzaamheden of meer het administratieve werk, geef uw interesse op het formulier aan en wij nodigen u uit om kennis te komen maken en uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Vrijblijvend uiteraard.

groepsfoto_03

Ik heb interesse

in een vrijwilligersfunctie binnen Natuurvriendenhuis Eikhold.

Interesseformulier vrijwilliger
Uw 10-cijferige telefoonnummers, zonder haakjes of streepjes
Interessegebied
U kunt desgewenst meerdere opties kiezen.
Huiswachten ontvangen en ondersteunen de gasten van het huis, boeken reserveringen, verkopen artikelen aan de balie en doen huishoudelijk werk. Er zijn altijd twee huiswachten aanwezig en het werk wordt in principe gedurende een gehele week (van zondag tot zondag) verricht.
Eventuele aanvullende opmerkingen en vragen kunt u hier kwijt.

Momenteel (februari 2024) dringend gezocht:

Kom gerust eens praten op Eikhold om het huis en de sfeer te proeven en meer te weten te komen over de diverse werkzaamheden.

Huis- en terreinwachten

De huis- en terreinwacht ontvangt de gasten, zet hun gegevens in het boekingssysteem, biedt service, houdt toezicht op het terrein en doet klein onderhouds- en schoonmaakwerk.

Er worden – in koppels van twee – diensten gedraaid van een weekend, een midweek of een hele week. Tijdens je dienst verblijf je in een eigen woonruimte in het huis.

Coördinator huishouding

Coördineert schoonmaak- en andere huishoudelijke werkzaamheden

Coördinator terrein (tuin)

Coördineert alles wat er in de tuin moet gebeuren

Organisatoren activiteiten

We willen de aantrekkelijkheid van het huis vergroten zodat er meer gasten voor een verblijf bij ons kiezen. Dat kunnen ook groepen zijn die hun bedrijfsuitje, workshop of training bij ons houden.

Om dat te bereiken willen we meer activiteiten en midweek-, fiets- en wandelarrangementen organiseren of faciliteren. En hier hebben we (meer) organisatoren voor nodig.

Voorzitter

Wij zien de voorzitter graag in een actieve, meewerkende en verbindende rol. Je coördineert de taken van de beheercommissie en leidt de vergaderingen. Je hebt een helikopterview, houdt overzicht, en je bent handig in het leggen van contacten in de regio (netwerken). Herken je dit? Meld je dan bij ons!

Helpende handen

Voor het vele werk vragen wij mensen die iets – al is het maar een kleine taak- willen doen.

Wil jij als vrijwilliger het verschil maken? Je past bij ons als je enthousiast, sociaal en gastvrij bent. Als je van aanpakken weet, in een team kunt werken en handig en pragmatisch bent ingesteld.

Denk je dat je iets kunt betekenen, of wil je meer weten, stuur dan een berichtje naar cvw.eikhold@nivon.nl, dan nemen wij contact met je op.