Test-nieuwsbrief

kopnwsbrf

Natuurvriendenhuis Eikhold in Heerlen nodigt je van harte uit om het berggevoel in Nederland te komen beleven! Speciaal voor wandelliefhebbers die graag in de bergen vertoeven, starten we in september en oktober 2021 met verschillende Dutch Mountain Trail-arrangementen. We bieden zowel individuele arrangementen die je elke dag kunt starten als groepsarrangementen van 2, 3, 4 of 6 wandeldagen. Een uitkomst voor mensen die dichter bij huis willen blijven in deze tijden van corona!

Seven Summits

De uitdagende Dutch Mountain Trail (DMT) verbindt de ‘seven summits’, de zeven hoogste bergtoppen in Zuid-Limburg en de grensregio’s met Duitsland en België. De route is 101 kilometer lang en voert langs 'Alpen'-weides, snelstromende beken en rotswanden en biedt steeds weer spectaculaire vergezichten. Op deze trail waan je je kortom in de bergen, maar dan dichtbij huis. De tocht start bij de Wilhelminaberg in Landgraaf en eindigt de laatste dag op de Observant in Maastricht. Vanaf de zeven toppen is ieder dal weer anders en verrassend.

Foto: Femke Mooij, Kattenroth

A good heading

Add some information about the products or services added in this section. You can use this area to mention the similarities between the two or highlight the differences that they have.

iPhone 6

ADD A VERSION OR THE MAIN FEATURE

iPhone 6

ADD A VERSION OR THE MAIN FEATURE

A catchy headline text

AN ATTRACTIVE LINE ENCOURAGING THE USER TO CLICK ON THE BUTTON

Uitvalsbasis Eikhold

Vanwege goede busverbindingen naar alle begin- en eindpunten van de afzonderlijke deeltrajecten is Eikhold de perfecte uitvalbasis voor de Dutch Mountain Trail. Eikhold zelf ligt op 1 kilometer van NS-station Heerlen en op 1 minuut lopen stoppen verschillende bussen. We bieden een comfortabele, sfeervolle en betaalbare accommodatie voor wandelaars die de uitdagende Dutch Mountain Trail willen lopen. Na een dag in de bergen is het goed toeven in en om de sfeervolle villa aan de rand van Heerlen.